NAČINI PLAĆANJA

UVJETI PRODAJE

Načini plaćanja

Pouzećem Uplatom na račun Narudžba i plaćanje kupljenih proizvoda Proizvode naručene putem Alpas Hrvatska Web Shop-a možete platiti virmanom ili prilikom preuzimanja pošiljke. Vaša narudžba će biti poslana i o čemu ćete biti obaviješteni mailom.

PLAĆANJE VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti), ili internet bankarstvom je pogodno za sve koji ne mogu, ili ne žele plaćati kreditnim karticama. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail [email protected] Svakako ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku o statusu dostupnosti naručene robe. Treba uzeti u obzir da može proći jedan radni dan da uplata sjedne na žiro račun, nakon čega Vam šaljemo naručene proizvode, a o čemu ćete biti odmah obavješteni e-mailom. Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je neophodno registrirati se na našim stranicama i unijeti u sustav tražene podatke.

PODACI ZA UPLATU

Primatelj

Vego Sport d.o.o.

Vukomerička 4b, Velika Gorica 10410

IBAN

HR04 2407 0001 1006 5422 8, OTP banka d.d.

SWIFT

OTPVHR2X

CIJENE

Cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK), sadržavaju PDV te vrijede za sve ponuđene načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka pogreške jer je posrijedi ljudski faktor. Takve su situacije izvanredne i za njih se Vego Sport d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima. U takvom slučaju, Vego Sport će pravodobno obavijestiti kupca o ispravnoj cijeni te mogućnostima isporuke određenog proizvoda.

VALUTA
HRK Croatian kuna
EUR Euro