Alpas Cup 2017 raspored
Službeni raspored Alpas Cupa 2017.

S ponosom i radošću u grudima pozivamo vas sve na već osmo izdanje ALPAS CUP-a, jednog od najboljih i najvećih turnira za U-11 uzrast nogometaša (prstići i zagići) u regiji i jugoistočnoj Europi.

Osmu godinu zaredom smo ponosni suorganizatori i zlatni sponzori ovog hvale vrijednog i pod ingerencijom Uefe organiziranog, sada već kultnog i eminentnog turnira za mlađe uzraste.

Hvala svim našim prijateljima koji će i ove godine doći na turnir i sudjelovati u organizaciji te održavanju turnira, kao i klubovima koji se svake godine odazivaju na tunir, od GNK Dinamo Zagreb, HNK Hajduk Split, NK Zadar, HNK Rijeka, Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, FK Crvena zvezda, Nk Ponikve, HNK Gorica, OFK Beograd, FK Željezničar, FK Sarajevo i mnogima drugima!

Turnir se već tradicionalno održava na terenima Nk Udarnik Kurilovec, a ove godine se na Udarniku vidimo 17. i 18. lipnja od 9 sati. Medijski pokrovitelj je City radio Velika Gorica, a uz nas veliki i generalni pokrovitelji turnira su i Hrvatski nogometni savez, Grad Velika Gorica, TZ Zagrebačke županije i još mnogi drugi.