Poštovani sportski prijatelji,

Kao jedna od vodećih trgovina sportskom opremom i rekvizitima, predstavljamo Vam našu malu, ali uspješnu tvrtku VEGO SPORT d.o.o. Na tržištu djelujemo od 2.11.2009 godine te u nepunih 5 godina iskustva i rada stekli smo visoke refernece i svojim poslovanjem podigli letvicu više svim proizvođačima i korisnicima sportske opreme i rekvizita. U svom asortimanu proizvoda sa ponosom vam predstavljamo vodeći svjetski brand u proizvodnji rekvizita za sve vrste sportova BARRET – sportski rekviziti za šampione, SCHAPER – aluminijski sportski mag sa svim vrstama golova, koševa, mantinela po najvišim standardima europskih sportskih komisija te ALPAS – team sport, sportska odjeća za uspješni kolektiv, idiličan omjer visoke kvalitete i niske cijene.

 

U novoj sezoni, prvoj europskoj sezoni hrvatskog sporta samo za vas – sportske kolektive koji svoja znanja i rad žele dići na višu razinu pripremili smo specijalne akcije tako da i vaš kolektiv ima mogućnost rada sa najkvalitetnijim rekvizitima, popraćen sa jednoobraznom sportskom odjećom, a sve to za vama pristupačne cijene!

 

Ovim putem vas pozivamo da u nama nađete sportsko-poslovnog partnera koji će vam svojim povjerenjem pomoći u vašem svakodnevnom funkcioniranju i konstantnom napretku u svim segmentima sporta. Naša lokacija i sama organiziranost tvrtke garantira kvalitetnu suradnju koja proizlazi iz roka isporuke, načina plačanja te same kvalitete proizvoda. Kada se sve to zbroji vaše zadovoljstvo je naš uspjeh.

 

Budite i vi dio naših uspješnih partnera!